Alle Cursussen

Ontdek onze Instagram-cursussen van beginner tot pro. Liever inschrijven voor een losse module? Die vind je onderaan deze pagina.

€ 297
Instagram cursus

Instales Basis

Instagram 101 - Ontdek de basis van dit visuele platform en het zakelijk gebruik ervan. Een zakelijk account inrichten, posts plaatsen, Hashtag onderzoek en meer komen in deze cursus aan bod.

Lees verder

0% Voldaan
0/26 Stappen

€ 49
Instagram cursus

Instagram Shopping

Instagram Shopping het hele praktische handboek. We doorlopen alle stappen om Instagram Shopping actief te krijgen op je profiel [met video].

Lees verder

0% Voldaan
0/5 Stappen

Binnenkort verwacht..
Instagram cursus

Instales Compleet

Ontdek alles wat er te weten valt over dit visuele platform en het zakelijk gebruik ervan. Alles uit Instales Basis (organisch) en Instales Shopping komen in deze cursus aan bod, aangevuld met uitgebreide modules over adverteren op Instagram.

Binnenkort verwacht..

0% Voldaan
0/35 Stappen


Losse modules

Precies dat leren waar je nu behoefte aan hebt? Dat kan! Kies hieronder de module waar je graag toegang toe zou krijgen.

Module 1: Een zakelijk account inrichten

Lees verder

0% Voldaan
0/3 Stappen


Wat deelnemers zeggen

Ik heb er tot nu toe erg veel aan. Toch nog een hoop geleerd waarvan ik het bestaand niet wist. De feedback en alle reacties in haar groep zijn ook echt fijn. Dus als je worstelt met zakelijk dan vind ik dit echt een aanrader!
Eveline
Deelnemer Facebookles Compleet
Ik kan deze cursus echt iedereen aanbevelen die meer wil weten over Facebook en Facebookmarketing. In de online training legt Laura stap voor stap uit wat je moet doen om een goede Facebookpost in elkaar te zetten.
Marianne
Deelnemer Facebookles Compleet
Helder en Duidelijk. Facebookles Compleet is een echte aanrader!! Ook de hulp en tips in de community, waar je toegang toe krijgt bij het volgen van de lessen, Zijn zeer waardevol. Kortom een echte aanrader.
Matthias
Deelnemer Facebookles Compleet
Laura is echt iemand die voor je klaar staat als je haar nodig hebt. Mijn aanschaf voor de 52 weekse cursus is echt gewoon veel waarde en je krijgt echt interessante lessen over Facebook. Voor de prijs ervan kan je zelf hiermee prima uit de voeten! Is prijs- kwaliteit echt waard. Nogmaals dank je wel Laura 😁
Mariska
Deelnemer Facebookles Compleet

Hulp nodig?

Ontdek de veelgestelde vragen op onze contactpagina.